Örebro Katthem

Massor med mysiga missar

Kategori: Allmänt

Hej igen!
Det dröjer tyvärr ibland(?!) aldeles för länge mellan uppdateringarna på den här bloggen, men nu är det dags att sätta fart!

Idag tänkte jag mest visa några av våra underbara katter, för er som inte redan hälsat på dem och vet hur utomordentligt ursöta de är. Bara en massa babbel gör ju ingen glad, så här kommer snyggingarna på bild!Smulan, eller Cosa Nostra som hon har som "arbetsnamn" på katthemmet, är en riktig mysgris. Tycker du att hon ser mjuk och go ut på bilden, då skulle du falla pladask när du träffar henne!


Här han vi gostrollet Kid i egen hög person. Han är blyg, och vet inte riktigt om han kan lita på oss eller inte, men när man väl kliar honom under hakan kommer snart hela magen upp i vädret och ska knådas! Han har också en underlig vana att lipa :S


På denna hylla hittar vi radarparet Knatten och Clintan. De har lite annorlunda stil tillsammans, de två. Det ser sällan helt normalt ut på den hyllan.


Här har vi vår vackra Moa. Hon är lite "min", än sålänge är det bara mig hon har förtroende för, men det kommer nog. Hon är skygg, trots 4 år i jourhem/på katthemmet! Men de senaste månaderna har hon börjat inse att det faktiskt är riktigt skönt med kel, och när jag får igång henne så stryker hon sig, trampar omkring, vältrar sig och visar magen, och hon spinner HÖGT!


Här ser vi en cool kisse. Amri som han heter, är en ständig men-vad-gör-han-nu-då?!-katt. Han hittar på hyss, som att bråka eller leka för hårdhänt med de andra katterna. Men ack så go ändå.. Bordet är bästa platsen, för där är man ju i centrum!


Visst är de oemotståndliga?
Vi behöver hjälp att sprida vetskapen om att vi finns - länka till vår blogg! Då kanske fler av dessa utsöta katter kan få komma till egna hem snart!

//Jossan på Örebro Katthem

KOMMENTARER:

Kommentera inlägget här: