Örebro Katthem

Marknadsföring av Örebro Katthem

Kategori: Allmänt

Som de flesta vet är marknadsföring ingen billig historia. Det kostar pengar att trycka annonser, flyers och annat. Pengar är något som varje katthem håller hårt och försöker använda till det allra viktigaste. De pengar som kommer in går till katterna. Det går åt till mat, operationer och veterinärbesök m.m.

Den marknadsföring Örebro Katthem har idag är bland annat flyers runt om i staden men även annonser i Nerikes Allehanda. Örebro Katthem har ett samarbete med NA som går ut på att så fort tidningen har en plats i tidningen som inte är bokad så sätts det ut en annons om katthemmet. Kanonbra! Den allra bästa reklamen är ändå mun-mot-mun-metoden, människor som berättar om katthemmet och alla fantastiska katter som finns här!
Narkita
är en av alla missar som bor i jourhem.
Du kanske känner någon som skulle älska denna lilla misse?

Jourhem: Veronika Johansson, Örebro, 0761-65 29 00 (endast sms), verro_heart@hotmail.com
Kontaktperson: Therese Thörnwall, 0735-33 85 69 (endast sms) tess@orebrokatthem.com
(Inkom till jourhem 080717)Alla idéer är välkomna. Har du någon smart idé om hur fler ska få vetskap om katthemmet? Kontakta oss!

Såklart önskar vi att fler fick höra om Örebro Katthem och det bästa du kan göra för att hjälpa oss är sprida ryktet om katthemmet till dina vänner!


Vill du hjälpa Örebro Katthem kan du även ge ett bidrag till Pg: 28 88 67-5. TACK!

/Malin Beigrund

KOMMENTARER:

  • Katterna på Katthemmet Kompis säger:
    2008-11-18 | 19:43:55
    Bloggadress: http://katthemmetkompis.blogg.se/

    Att blogga är ett bra sätt att marknadsföra vårt katthem. Vi har heller inte pengar att marknadsföra oss där det kostar pengar. Pinga er blogg på olika bloggportaler så får ni fler läsare. Skriv om både tråkiga och roliga saker, så blir det en härlig blandning. Kommentera gärna hos andra, så att fler får upp ögonen för er blogg! /Jenny

Kommentera inlägget här: